Roulette tips och strategi

Det finns de som säger att det inte går att applicera skicklighet på ett Roulettehjul. Albert Einstein ska ha sagt att ”Du kan inte slå ett Roulette bord annat än om du stjäl pengar från det.” Att en av världens smartaste män gjorde ett sådant skarpt uttalande stoppar inte Roulette-entusiasterna från att hävda att det visst går att förbättra sina odds. Visst finns det strategier som rent faktiskt kan påverka situationen i plånboken men det borde vara en självklarhet att Roulette spelas för att det är roligt och inte som ett medel för att bli miljonär.

Roulette och satsningar

Var den lilla bollen kommer att hamna på Roulettehjulet är uppenbarligen en fråga om tur. Detta är inte ett moment som går att påverka eller förutspå. Det som istället ligger i fokus för Roulettestrategen är vilken satsning som väljs. Roulettehjulet består av nummer och färgerna svart och rött och dessa kan kombineras till system som kan appliceras metodiskt för att öka chanserna till en vinst.

Det finns många system för satsningar och dessa går att köpa. Det första en spelare som funderar på att tillämpa ett system bör göra är att leta efter det online. Online finns det massor av forum för Roulettespelare där man inte behöver betala en krona för ett system och råd omkring det. Att betala för ett Roulettesystem är verkligen idiotiskt med tanke på det stora utbud som Internet erbjuder. Trots detta är det många som avråder från att alls använda sig av ett system. Det sägs att system inte gör så mycket för att förbättra spelet och att det snarare är bättre att använda sig av några allmänna råd.

Ett bra tips för att lyckas i Roulette är att lära sig allt om spelet och dess variationer. Olika sorter innebär olika odds och det är bra att bestämma sig på förhand hur mycket du tänker satsa och hur mycket du är villig att förlora på spelet. Ofta kan ett eget system vara fullt tillräckligt. En del väljer att bara satsa på ett visst nummer, en viss färg och så vidare. Med tålamod kan ett sådant system visa sig vara lyckosamt. Det kan också vara en bra strategi att titta på en stund innan man ger sig in i spelet för att se vilka nummer som redan har kommit upp. Baserat på detta kan man antingen välja att satsa på just dessa nummer eller omvänt. Man bör dock alltid låta bli att satsa på nummer 5 eftersom detta nummer är känt för att ha dåliga odds.

Att välja rätt version av Roulette

Det finns två huvudversioner av Roulette, Europeisk roulette och Amerikansk roulette. I den amerikanska versionen så finns det två nollor och detta höjer husets övertag. Därför är en grundstrategi att spela Europeisk Roulette i första hand. När man väl har gjort detta val bör man titta på vilka regler som är i bruk. I Fransk Roulette tillämpas alltid ”La Partage” regeln och den gör gällande att spelaren förlorar halva sin insats vid en nolla. Denna och ”En Prison” regeln är till spelarens fördel och därför bör man försöka hitta bord som applicerar dessa regler.

Det är viktigt att utnyttja alla bonuserbjudanden som ges. Din insats ökar vilket ökar dina vinstchanser. CasinoEuro har en generös insättningsbonus på 100% upp till €100.